RU RO
REZERVEAZĂ

REGULAMENT DE UTILIZARE A PISCINEI

ATENȚIE! DRAGI OASPEȚI, VĂ INFORMĂM CĂ PREZENTUL REGULAMENT SE APLICĂ TUTUROR CELOR CARE INTRĂ LA PISCINĂ. PRIN INTRAREA LA PISCINĂ ACCEPTAȚI TOATE PREVEDERILE PREZENTULUI REGULAMENT. ADMINISTRAȚIA ” TREEHOUSE RELAX PARK” NU SE FACE RESPONSABILĂ DE ORICARE CONSECINȚĂ REZULTATĂ ÎN URMA NECITIRII REGULAMENTULUI SAU NERESPECTĂRII REGULILOR STABILITE MAI JOS.

1. Este interzis accesul la piscină tuturor persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a substanțelor psihotrope, cu aspect indecent sau haine murdare.

2. Este interzis accesul în piscină a persoanelor cu plăgi deschise, dermite, dermatoze sau a oricăror altor boli transmisibile. TREE HOUSE își rezervă dreptul de a refuza accesul la piscină persoanelor care prezintă asemenea afecțiuni ale pielii.

3. Afecțiunile de sănătate ascunse, nedeclarate, eliberează parcul de odihnă TREE HOUSE de orice responsabilitate.

4. Accesul în piscină se va face doar după efectuarea unui duș, pentru înlăturarea substanțelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpirație).

5. Intrarea în piscină se face numai în costum de baie; nu se permite intrarea în apă în ținută casual sau lenjerie intimă. Persoanele care nu respectă această regulă îi va fi interzisă intrarea în piscină.

6. Este interzis accesul la piscină cu produse alimentare sau orice tip de băutură(excepție fac produsele și băuturile procurate în incinta parcului de odihnă TREE HOUSE și mâncarea pentru bebeluși).

7. Nu este permis accesul în piscină cu animale de companie.

8. Au acces la piscină doar persoanele care au plătit taxa de intrare pentru acest serviciu – cei care în urma verificării efectuate de către personalul autorizat nu pot justifica efectuarea acestei plăți(brățară, cec, QR code, etc.) vor fi evacuați din incinta parcului de odihnă TREE HOUSE.

9. Nu se permit alergările și jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice împingerea în apă a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu se permite de a sări în piscină. Nu ne asumăm răspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sănătate cauzate din aceste motive.

10. Se interzice cu desăvârșire urinarea în apa piscinei! Reactivii din apă vor indica persoana care face acest lucru, iar aceasta își va asuma responsabilitatea achitării contravaloarea pagubelor produse(schimbarea apei în piscină).

11. Este interzis folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât și un comportament care să afecteze confortul și integritatea fizică a clienților și a personalului parcului de odihnă TREE HOUSE.

12. Copiii sub 7 ani au acces numai în piscina pentru copii însoțiți și supravegheați de părinți! Este strict interzis accesul minorilor în piscine neînsoțiți sau nesupravegheați.

13. În incinta parcului de odihnă TREE HOUSE este obligatorie păstrarea curățeniei și respectarea normelor igienico-sanitare.

14. Vă rugăm să respectați personalul și să nu deteriorați bunurile parcului de odihnă TREE HOUSE: mobilierul, tehnica, instalațiile igienico-sanitare, etc. Deteriorarea bunurilor parcului de odihnă va fi sancționată.

15. Nu răspundem de lucrurile personale, obiectele de valoare lăsate în vestiare, pe șezlonguri cât și cele uitate sau pierdute.

16. Persoanele care încalcă prezentul Regulament vor fi evacuate, iar în cazul repetării indisciplinei, nu vor mai avea acces în incinta parcului de odihnă TREE HOUSE.

17. Nerespectarea obligațiilor precizate mai sus conduce la aplicarea de avertisment și sancțiuni după cum urmează:

18. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasă, producerea de despăgubiri a dotărilor, echipamentelor, spațiilor sau oricăror alte bunuri puse la dispoziție - atrage după sine consecințele prevăzute de reglementările și legislația în vigoare.

19. Parcul de odihnă TREE HOUSE nu își asumă responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de către clienți și nu va acorda despăgubiri morale sau financiare în cazul producerii de accidente sau pierderi ale bunurilor personale.

20. Orice litigiu sau neînțelegere va fi rezolvată pe cale amiabilă între părți, iar în cazul nerezolvării acestora, litigiile vor fi soluționate în instanță.

Regulament Covid-19

Informăm toți oaspeții parcului de odihnă să respecte restricțiile împotriva Covid-19. În cazul în care aveți o stare febrilă sau alte simptome caracteristice infecțiilor virale – accesul la piscină vă este strict interzis!

Informațiile generale despre COVID-19, regulile și indicațiile guvernamentale privind măsurile pentru combaterea răspândirii infecției cu COVID-19 și simptomele acestei boli pot fi găsite pe site-ul autorităților de sănătate publică (Ministerul Sănătății, Institutul Național de Sănătate Publică).

Vă mulțumim pentru înțelegere! Odihnă plăcută!