RU RO
REZERVEAZĂ

într-o lume în continuă schimbare și tehnologie fluidă, găsesc alinare în pădure unde copacul rămâne copac

Cum fiecare istorie își are eroii principali, așa și aventura noastră începe cu temelia numită prietenie. Fondată în anul 2013, principalul nostru scop era să adunăm la un loc cei mai apropiați oameni. Cu toate că anii au trecut, multe de atunci s-au schimbat, însă acest scop a rămas până și astăzi la loc de cinste.

Nu a trecut mult timp de la lansare și TREEHOUSE era recunoscut pentru: cazare în vile dotate cu saună, chiria foișoarelor, piscină cu bucătărie europeană și mese în aer liber, cabanele bine amenajate, sala de conferințe și banchete situată chiar în sânul naturii.

Din 2013 până în prezent, TREEHOUSE s-a dezvoltat continuu și și-a mărit echipa, serviciile și capacitatea de deservire.

Cum visele ne dau imbolduri să creștem și să lucrăm la capacități maxime, resortul a trecut printr-o transformare de rebranding, ceea ce înseamnă că am crescut și am trecut la o nouă etapă. Ne dorim să aducem pe piața Moldovei o calitate superioră de odihnă în natură pentru cetățenii, precum și vizitatorii ei.

ODIHNĂ PLĂCUTĂ

REZERVEAZĂ