RU RO
REZERVEAZĂ

Termenii și condițiile

Tree House este un loc special care realizează / prestează servicii de cazare si odihna pentru dumneavoastra.

1. Securitatea datelor cu caracter personal

Compania Tree House SRL, colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientul și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania Tree House SRL prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației (legea Nr. 133 din 08-07-2011, preivind protectia datelor cu character personal) și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:

Serviciul suport

Tree House oferă clienţilor săi Serviciul suport la numărul de telefon +37379220033. Zilele de lucru a Serviciului suport Luni-Duminica, orele de lucru 10:00-22:00.

Serviciul suport oferă consultarea clienţilor cu privire la mărfurile şi serviciile oferite de Magazinul electronic, modalităţile de plată şi revocare a Operațiunii de plată /Tranzacţiilor practicate. Serviciul suport este obligat să primească de la Cumpărători reclamaţii, să asigure informarea acestora cu privire la statutul procesului de investigaţie a reclamaţiilor, şi, după caz, să asigure investigarea reclamațiilor.

Cum rezervam? Tehnologia efectuării cumpărăturii

Pe pagina principala, selectați serviciul/locatia dorita. Click pe butonul ‘REZERVEAZA’, disponibil sub imaginile serviciului/locatiei. Selectati data/ziua de „CHECK IN si CHECK OUT”, numarul ADULTILOR, COPIILOR si/sau ADOLESCENTILOR. Click pe butonul „CAUTA”, apoi alegeti serviciul/locatia dorita. Click pe butonul „REZERVEAZA”. Produsul este acum disponibil în ‘COȘ’. Click pe butonul „MAI DEPARTE”. Editează sau continuă cu comanda mărfurilor prin click pe butonul ‘REZERVEAZA’.

Introduceţi datele de contact şi informatii suplimentare:

După care este necesară selectarea metodei de plată.

Click pe ‘PLASATI COMANDA’pentru a continua pe platforma de plată securizată.

Cum plătim? Tehnologia efectuării tranzacției de plată

Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toți parametrii șicondițiile de bază ale Vânzării direcționate spre achitare să fie pusă la dispoziția Cumpărătorului:

Anterior inițieriiTranzacției de plată Cumpărătorul trebuie să prezinte acordul său în privinţa Condiţiilor comerciale prin bifarea punctului „Am citit si accept termenii si conditiile”.

Plata se poate efectua prin intermediul instrumentelor de plată oferite de ”Paynet Service” SRL. Produsele comandate trebuie achitate in avans, în caz contrar nu se va efectua rezervarea.

Site-ul www.treehouse.md este securizat,Tree House SRL nu păstrează datele dvs. personale, a contului sau a cardului folosite în efectuarea unei tranzacții online.

Returnare

În cazul în care rezervarea a fost anulata de către Cumpărător în decurs de mai putin de 7 zile, Tree House nu este obligat să iniţieze Revocarea Operațiunii de plată/Tranzacţie respective, cu excepţia situaţiilor în care administratia localului proceseaza actiunea solicitata si o numeste „forta majora” si ia decizia sa iniţieze Revocarea Operațiunii de plată/Tranzacţie respective.

Magazinul electronicwww.treehouse.md sau Cumpărătorul are posibilitate să iniţieze atât Revocarea Operațiunii de plată/Tranzacției în sumă totală, cât şi în sumă parţială, reieşind din natura şi cauza revocării

Alte exemple de condiții de anulare a tranzacției:

Politica de confidențialitate

Confidenţialitatea datelor clienţilor este foarte importantă pentru noi. Tree House îşi respectă şi protejează clienţii. Modul de utilizare a informaţiilor puse la dispoziţie de către clienţi este prezentat în continuare. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.

Informații colectate sau obtinute de la terți

Informații primite de la terți: În general, noi nu primim informatii despre dumneavoastra . de la terti. Daca primim din greseala informatii despre dumneavoastra . de la o parte terta și / sau nu avem o baza legală pentru prelucrarea acestor informatii, vom sterge informatiile dumneavoastra.

Dezvaluirea si utilizarea suplimentara a datelor dumneavoastra

Dezvaluirea informatiilor dumneavoastra furnizorilor de servicii:

Utilizăm o serie de terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta să ne desfășurăm afacerea si care proceseaza informatiile dumneavoastra . pentru noi în numele nostru. Acestea sunt:

Asigurăm prin reglementări contractuale, ca acești furnizori de servicii prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu legislatia Republicii Moldova privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor, chiar dacă datele cu caracter personal sunt transferate dintr-o țara în care se utilizează în mod obișnuit un alt nivel de protectie a datelor și pentru care nu exista nicio decizie de adecvare a Comisiei UE. Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege.

Furnizorii noștri de servicii sunt localizati in R. M.

Informațiile dumneavoastră vor fi partajate cu acești furnizori de servicii, acolo unde este necesar pentru a va oferi serviciul pe care l-ati solicitat, indiferent dacă aceasta solicitare este de accesare a site-ului nostru sau comandare servicii de la noi.

Motivul pentru care este necesar realizarea unui contract: Este posibil sa partajam informatii cu furnizorii noștri de servicii pentru a ne permite sa ne îndeplinim obligațiile care decurg din contractul respectiv sau să luăm măsurile pe care le-ați solicitat înainte de a încheia un contract cu dumneavoastra.

Dezvaluirea si utilizarea informatiilor dumneavoastra din motive legale

Indicarea unor posibile acte criminale sau amenințări la adresa sigurantei publice către o autoritate competenta.

Dacă suspectam ca a avut loc un comportament criminal sau potențial, vom avea nevoie, în anumite circumstanțe, sa contactam o autoritate competenta, cum ar fi poliția. Ar putea fi cazul, de exemplu, dacă bănuim că s-a comis o fraudă sau o infractiune cibernetica sau dacă primim amenințări sau comunicari rau intentionate fata de noi sau fata de terti.

În general, va trebui doar sa va procesam informatiile în acest scop, dacă ați fost implicați sau afectați de un astfel de incident într-un fel sau altul.

Interes legitim: Prevenirea criminalității sau a activității criminale suspectate (cum ar fi frauda).

În legătură cu aplicarea sau aplicarea potențială a drepturilor noastre legale.

Interes legitim: sa ne impunem drepturile legale și sa luam masuri pentru a ne asigura drepturile legale.

În legatura cu un litigiu sau o procedura juridice sau potential juridica.

Este posibil sa fie necesar sa utilizam informatiile dumneavoastra daca suntem implicati intr-o litigiu cu dumneavoastra sau cu o parte terta, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotarari judecatoresti sau a unui proces similar.

Interes legitim: Soluționarea litigiilor și a eventualelor litigii.

Pentru respectarea continua a legilor, reglementărilor și altor cerințe legale.

Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la compania Tree House SRL și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.

În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.