RU RO
REZERVEAZĂ

F.A.Q.

1. Rezervarea foișoarelor, cabanelor, vilei cu saună se face la telefon sau recepție, de la orele 9:00 până 22:00. Se achită avansul de 50% la rezervarea oricărei, cash, cu cardul sau transfer.

2. Pentru vizitatorii fără rezervare, parcul de odihnă este disponibil să primească oaspeți de la orele 10:00 până la orele 22:00.

3. În cazul în care ați achitat rezervarea unui foișor, dar pe parcusul șederii vă doriți să aveți acces și la bazine, se achită o taxă suplimentară conform listei de prețuri.

4. Achitarea prealabilă sau rezervarea vilelor, foișoarelor, bazinelor sau a sălii de evenimente nu vă oferă accesul gratuit la barul și bucătăria parcului de odihnă.

5. Persoana care închiriază foișor, cabană sau vilă va fi responsabilă de calitatea produselor și a băuturilor pe care le aduc, precum și de securitatea tuturor celor care participă la eveniment.

6. Pe teritoriul cabanelor este categoric interzisă utilizarea boxelor sau aparatelor muzicale de orice categorie. Pe teritoriul foișoarelor și vilelor se permit doar boxele de mici dimensiuni, cu un sunet decent care permite confortul celorlalți oaspeți.

7. Numărul maxim de persoane care se află concomitent, fie la foișor, cabană sau vilă, trebuie să fie repectat întocmai. Parcul de odihnă nu admite depășirea acestuia prin achitarea unui preț suplimentar.

8. Rezervările efectuate prin sistemul de rezervare www.treehouse.md se confirmă cu dovada primită sau QR codul.

9. Plata pentru alte servicii adiționale se taxează conform listei de prețuri a parcului de odihnă.

10. Copiii până la 7 ani au acces gratuit la bazin, fiind însoțiți de un adult.

11. La rezervarea cabanelor, vilei cu saună sau a sălii de evenimente, menajul și întreținerea lor este gratuită.

12. Parcul de odihnă își rezervă dreptul de a taxa cu o plată suplimentară oaspeții care au deteriorat intenționat sau nu tehnica sau alte bunuri ale sale.

13. Schimbarea datei rezervării se poate face cu cel puțin 24 de ore în cazul foișoarelor, cabanelor și vilei cu saună. În cazul anulării, aceasta se face cel puțin cu 96 de ore.

14. În cazul în care, din motive personale, oaspeții nu se prezintă în ziua rezervării, avansul nu se restituie.

15. Se recomandă păstrarea unui mediu liniștit, după orele 22:00, în cabane și vile.

16. Narghileaua este interzisă în camerele vilelor, cabanelor și a sălii de evenimente. Pentru aceasta, parcul de odihnă are terase și locuri special amenajate.

17. Fumatul este interzis atât în camere cât și în spațiile publice ale parcului de odihnă. Avem spații special amenajate, pentru fumători, pe care vă rugăm să le folosiți.

18. Este obligatoriu să respectați regulile anti-incendiu și cele de bun simț. Administrarea parcului de odihnă vă atenționează despre acestea când sosiți pe teritoriul parcului. În caz de incendiu provocat, oaspetele va fi obligat să achite daunele provocate.

19. Pe teritoriul bazinelor este interzis să se aducă produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice. Excepție fiind produsele pentru bebeluși și copii cu vârste mici.

20. Dacă aparatul de aer condiționat a fost pornit pentru răcirea sau încălzirea încăperii, atunci ar trebui să închideți ferestrele și ușile din camera/cabana în care stați.

21. Din motive de siguranță, atunci când ieșiți din camerele vilelor sau cabanelor, asigurați-vă că ați stins lumina, apa, precum și tehnica pe care ați utilizat-o.

22. Înainte cu 30 de minute înainte de a pleca(cazare vilă/cabană sau sala de evenimente) vă apropiați de recepția parcului de odihnă pentru achitarea totală.

23. Oaspeții parcului de odihnă beneficiază de parcare gratuită, securizată, pe tot parcursul șederii lor.

24. Pe toată perioada șederii pe teritoriul parcului de odihnă, din motive de siguranță, copiii cu vârsta până la 7 ani, trebuie mereu să fie supravegheați de un tutore.

25. Dacă pierdeți cheia de la cabane sau vilă – achitați suma de 100 lei.

26. Animalele de companie sunt interzise pe teritoriul parcului de odihnă Treehouse.

27. Achitarea se efectuează în MDL, cash, cu cardul bancar sau prin transfer.

28. În cazul în care observați o defecțiune sau un accesoriu lipsă în dotarea camerei, vă rugăm să anunțați la recepția parcului de odihnă.

29. Accesul la terenurile de joacă pentru copii este gratuit indiferent de zona pe care ați rezervat-o.

30. Parcul de odihnă oferă gratuit prosoape și șlapi la rezervarea cabanelor și vilelor.

31. În cazul în care oaspeții de pe teritoriul parcului de odihnă manifestă un comportament neadecvat, vor fi obligați să părăsească teritoriul acestuia fără să li se returneze banii.

Rugăm clienții să respecte indicațiile referitoare la distanțarea socială. Purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise.

Vă rugăm să folosiți soluțiile de dezinfectare a mâinilor oferite de parcul de odihnă.