RU RO
REZERVEAZĂ

Despre noi

TREEHOUSE RELAXPARK este locul ideal unde îți poți da întâlnire cu natura. Este un resort autentic, ce îmbină armonios toate elementele de care ai nevoie pentru o escapadă de vis - foc, apă, pământ, aer și copaci. Pădurea ce înconjoară resortul te inundă cu o oază de prospețime și liniște imediat ce ai ajuns la noi în ospeție. Chiar dacă complexul se află aproape de Chișinău, totuși, păstrează acea intimitate și separare de orașul aglomerat.

Echipa noastră este formată doar din specialiști calificați care sunt dedicați muncii lor, astfel încât te vei simți în confort deplin pe toată perioada aflării tale aici.

Oaspeții care ne calcă pragul vin la noi împovărați de griji cotidiene, însă pleacă de aici cu ochii plini de stele, cu ciripitul păsărilor în timpane și cu mirosul proaspăt de arțar în nări. Totul împrejur este atât de personal și are sens, închizi ochii și simți cum starea de fericire pune stăpânire pe tine și îți vine să îmbrățișezi această senzație pentru totdeauna. Vrei să nu mai pleci de aici niciodată!

Cine nu ar da o fugă în sânul pădurii la doar câțiva km de Chișinău? Nici noi nu știm.

Pentru că ne dorim să aducem TREEHOUSE RELAXSPARK mai aproape de voi, de dorințele voastre și chiar de cele mai intense fantezii... în mijlocul pădurii, am revenit cu un nou format care ne caracterizează mai bine. Vile, cabane, bazine, foișoare, SPA - toate disponibile sub același cer, păzite de aceeași strajă de copaci falnici și cu ospitalitatea autentică, specifică neamului nostru de oameni harnici și primitori în casele lor.

Natura de la TREEHOUSE RELAXPARK este tot de ce ai nevoie pentru ca sufletul, mintea și trupul să fie conectate la o singură sursă de reîncărcare.

Meriți să te odihnești bine înainte de a cuceri o lume întreagă!

*Pădurea ce înconjoară resortul este o adevărată comoară ce îți inundă plămânii de prospețime, de acel miros bogot de clorofilă, imediat ce ai ajuns la noi în ospeție.